Everything has to begin somewhere…

Everything has to begin somewhere…

Kemarin gue terima email yang bertanya gimana caranya gue bisa nulis seperti ini.

Gue tanya maksudnya apa, dan dia menjawab menulis dengan theatre of mind yang baik, menulis dengan kritis, kreatif, dll.

Lalu gue tanya, memang tulisan elo di blog seperti apa?

Katanya, “Gue baru siiih nulis blog, tapi tulisan gue masih curhat curhat ga jelas gitu..”

🙂

Gue bilang, “Dulu gue juga begitu…”

Keep on writing.

Keep it going.

Mungkin elo ga suka tulisan elo saat ini…

But everything has to begin somewhere…

Di bawah ini adalah posting blog gue PERTAMA DALAM SEJARAH ngeblog gue.

Gue dulu punya blog yang tidak pernah gue pake lagi.

Cuma pernah 3 posting tapi kemudian gue ganti domain jadi spandji.blogspot.com

Silakan baca 🙂

Im not quite sure why i even have this blog
Im not sure wether i should use english or my momma’s language to write this Blog
Im not so sure of will i use Blog pretty often
Im not sure of a lot of things

But like i said before, there’s always a first time for everything
Including this Blog thingamajiggy
If you ask me what is the first thing that runs through my mind when someone says “My first time for something”?
The answer would be my first time speaking in front of public
A huge ammount of em
Somewhat around 1500 people.
In groups with 10-12 people/group
It was PASARSENI 2000 and i was talkin to them about the future
Im not so sure back then what i said
But then again, im not so sure about a lot of things…

Should i continue writing this blog?
Its not like people are going to read this
and its not like theyre interested
Its just what i have in mind…

geez…

i feel like a freakin Gemini

“Did i say that out loud?”

im not so sure…

Hehehehe

Aneh kan?

Nggak penting banget tulisan gue jaman dulu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*